Rezistenta Usi din Sticla


august 17, 2012 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Fără categorie


Atunci cand vedem sticla prima impresie este de fragil, casant sau chiar periculos.
Din fericire cand vorbim despre usi din sticla securizata aceste caracteristici nu se potrivesc.
Sticla securizata de 8mm, 10mm, sau chiar 15mm este extrem de rezitenta la impact de orice fel, astfel accidental acest tip de sticla este imposibil
de spart.
Folosirea de usi din sticla in spatii precum birouri, mall-uri sau spitale arata faptul ca acestea sunt cele mai rezistente usi dar si cele mai usor de intretinut si igenice.
Acestea isi pastreaza aspectul de nou pe toata durata de viata fiind necesara schimbarea lor doar daca nu va mai place modelul.
Aceste caracteristici de rezistenta sunt valabile si pentru mese din sticla, pereti din sticla sau chiar balustrade din sticla.
Dupa cum se vede in fiecare Mall 99% sunt utilate cu balustrade din sticla asta datorita faptului ca dupa teste repetate concluzia a fost ca sunt cele mai rezistente.
Deci atunci cand vorbim de sticla securizata cu grosimi de peste 6 mm vorbim de o rezistenta foarte mare indiferent de aplicatia in care este folosita.
Usile noastre cat si cabinele de dus sunt confectionate din sticla securizata de 8mm marca ACG – Germania.
La usile din sticla foarte importanta este feroneria, acesta pastreaza o usa perfect functionala in timp, mare atentie la detalii!
Va stam la dispozitie cu informatii despre usile noastre atunci cand aveti vreo nelamurire.

Vizionati un film despre sticla securizata:

 

Comments