Usi Polonia


iulie 10, 2012 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Fără categorie


De ce usi polonia, de ce sunt asa de bune si ieftine usile din MDF fabricate in Polonia, asta ne intreaba toti clientii nostrii!

Raspunsul este foarte simplu, Polonia are granita directa cu Germania, si astfel nemtii din zonele de granita au ales sa investeasca in Polonia fiind foarte multe facilitati puse pe masa de guvernul Polonez pentru acesta afacere si nu in ultimul and mana de lucru cu 75% mai ieftina! Asa se explica pretul foarte bun.
Pe tehnologie si management din Germania o tara ca Polonia este la ora actuala cel mai mare producator de usi din MDF din Europa si asta doar pentru ca au stiu ce si cum sa faca. Acelasi exemplu exista si in Cehia unde cei de la Wolskvagen au investit la Skoda si au facut din acesta o masina extraordinara la un pret foarte bun.
Din pacate in Romania nu avem astfel de exemple cu investitii germane de asemenea anvergura si asta probabil pentru faptul ca noi nu am stiut sa facem ce au facut altii pentru ai atrage catre tara noastra.
Cred ca raspunsul nostru a fost destul de edificator de ce usi polonia si de ce usile fabricate acolo sunt atat de bune si ieftine. Nu in ultimul rand vrem sa va spunem ca acum polonezii intra agresiv in acelasi mod pe piata de parchet laminat!

Comments